Welkom bij MDRN HOME

Wie we zijn en waar we voor staan

Bij MDRN HOME houden we van moderne, Scandinavische & abstracte posters, canvas prints en schilderijen! Ons doel is om voor iedereen kunst betaalbaar te houden. We hebben daarom voor elk budget wat en vaak in meerdere afmetingen. Van posters tot canvas prints tot abstracte schilderijen. Wij vernieuwen voortdurend ons assortiment. Bij ons vindt u iets voor alle vertrekken en interieurstijlen!

Het bijzondere aan onze muurdecoratie is dat er vaak een verhaal achter zit. We combineren bijvoorbeeld reizen met het maken van onze muurdecoratie. Street art uit Zagreb of Praag? Een prachtig Kroatisch landschap? Of een minimalistische poster van de metrolijnen van je favoriete stad? Dit, en meer vindt je in ons assortiment. Lees ook zeker onze blog voor onze reisverslagen.

Sinds kort bieden we ook abstracte schilderijen aan. Ook hier zul je regelmatig over lezen in onze blog. We nemen je graag mee achter de schermen en vertellen je het verhaal achter onze muurdecoratie. Zo weet je waar jouw poster, canvas prints of schilderij vandaan komt of met welke idee dit gecreëerd is.

We maken dus alles wat je op deze website ziet zelf. Hierdoor ben je verzekert van de hoge kwaliteit van one producten. Onze posters worden verzonden in een koker. Onze canvas prints en schilderijen worden goed verpakt verzonden in dozen. Daarnaast bieden we voor elk product gratis verzending via PostNL of DHL aan.

We fotograferen (meestal) zelf

Elk design is door onszelf ontworpen. Vaak zijn muurdecoratie in andere (web)shops door anderen gemaakt, maar creatief bezig zijn is onze passie. Sommige foto's die we gebruiken zijn niet door ons zelf gemaakt, maar deze bewerken we wel tot een geheel eigen design. We plukken dus niet zomaar plaatjes van het internet om die als wanddecoratie af te drukken.

Unieke handgeschilderde werken

Wat ons uniek maakt is dat wij, naast premium posters, ook onze eigen abstracte schilderijen aanbieden. Hou jij dus van abstracte kunst en wil je echt een uniek stuk aan je muur? En heb je geen duizenden euro's te besteden? Dan ben je bij MDRN HOME aan het juiste adres! We maken ook schilderijen op aanvraag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

We zijn betaalbaar

Wij zijn van mening dat kunst niet honderden of duizenden euro's hoeft te kosten. Deze zijn super mooi, maar laten eerlijk zijn: echt haalbaar is zo'n kunstwerk voor de meesten niet. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een mooi stukje kunst aan zijn of haar muur kan hangen. Daarom hebben wij voor elk budget wel wat. EN bieden we ten allen tijde gratis verzending in Nederland aan!

Kwaliteit staat voorop

Je wilt natuurlijk wel dat je aankoop een tijdje meegaat. Kwaliteit staat bij ons dan ook voorop. Zo worden onze foto's op canvas bedrukt met hoge kwaliteit en UV-bestendige inkt. Ook onze posters worden gedrukt op stevig papier. De gebruikte inkt is een watergedragen pigmentinkt. Hierdoor blijven de kleuren feitelijk voor altijd kleurecht. Onze schilderijen worden op goede kwaliteit katoenen canvas geschilderd.

Onze populairste producten

Scroll naar boven

Op zoek naar kunst en inspiratie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt maximaal 1 keer per maand leuke tips, nieuwe acties en inspiratie in je mailbox.