MDRN HOME op tv bij ‘vtwonen: Weer verliefd op je huis’

mdrn home vtwonen weer verliefd op je huis
Lees alles over onze deelname aan het tv programma VTWonen: Weer verliefd op je huis.

Inhoudsopgave

Naast onze eigen webshop hebben we ook shops op verschillende platformen, zoals Etsy, Society6, Fine Art America en Werk aan de Muur. Werk aan de Muur werkt samen met het SBS 6 programma ‘vtwonen: Weer verliefd op je huis’. En daar hebben we leuk nieuws over!

MDRN HOME op TV

Stylist Marianne van vtwonen heeft namelijk werk van MDRN HOME gekozen voor het programma. Het gaat om 2 posters: Minimal Geometry en Maan Cyclus Print. Aanstaande zondag (12 april) is de uitzending te zien op SBS 6 op 19:30.

Iedereen zal herkennen dat je na jaren wonen in hetzelfde huis met dezelfde meubels en accessoires je op een gegeven moment uitgekeken raakt op je inrichting. Of in de loop van de tijd komen er wat nieuwe meubels en accessoires bij terwijl andere meubels blijven. Het kan dan al gauw erg rommelig worden en niet meer aanvoelen als 1 geheel. ‘Vtwonen: Weer verlief op je huis’ wordt gepresenteerd door Kees Tol. Samen met de stylisten gaat hij de uitdaging aan om de bewoners van het huis weer verliefd te laten worden op hun eigen huis.

Na afloop plaats Werk aan de Muur op hun website ook informatie over de uitzending.

Over de werken

Er zijn dus 2 posters uitgekozen: Minimal Geometry en Maan Cyclus Print.

Minimalistische Geometrische Poster
Minimal Geometry

Minimal Geometry is een minimalistische en geometrische poster met blauwe vlakken, een goudkleurige cirkel en een goudkleurige dikke lijn. Een echte abstracte print en leuk voor iedereen die van moderne kunst houdt

Maan fases Poster - Scandinavische Wanddecoratie
Maan Cyclus Print

Maan Cyclus Print is een leuke Scandinavische poster met de maan cyclus. Deze maan fasen poster is verkrijgbaar in mooie, warme aardtinten. 

Waar kun je de uitzending zien?

Zoals ik al eerder schreef in deze blog is de uitzending op SBS 6 zondag 12 april om 19:30. Het programma wordt echter meerdere keren herhaald: woensdag 15 april om 16:05, Zaterdag 18 april wordt het zelfs 2 keer herhaald: 1 keer om 16:50 en 1 keer om 19:35.

Alsnog gemist? Je kunt de aflevering ook terug kijken op de website van SBS 6. Ook op de website van Werk aan de Muur wordt er uitgebreid aandacht aan besteed. Tenslotte kun je ook nog terecht op de website van tvwonen zelf. Of bekijk de uitzending hieronder:

Over Werk aan de Muur

Wij bieden dus ons werk o.a. aan op Werk aan de Muur. Dit doen we om onze klanten nog meer mogelijkheden te geven. Het fijne van Werk aan de Muur is dat het bij hen mogelijk is om prints niet alleen als poster of canvas te kopen, maar ook op bijvoorbeeld hout, acrylglas, staal of een ander materiaal. Natuurlijk is het bij onze eigen webshop ook mogelijk om je wensen te bespreken, maar een bedrijf als Werk aan de Muur kan nu eenmaal meer materialen bieden dan wijzelf.

Bekijk dus ook zeker Maan Cyclus Print en Minimal Geometry in onze shop op Werk aan de Muur.

We zouden het natuurlijk erg leuk vinden als je de uitzending zou bekijken. Laat ons dus weten wat je van de uitzending vond.

Lees ook: het beeldmakers interview op Werk aan de Muur

Lees verder op onze blog

Muur decoreren 10 tips om je lege muur te decoreren
Inspiratie

Muur decoreren: Tips om je lege muur te decoreren

Heb jij een grote of kleine lege muur en heb je geen idee wat je daarmee moet gaan doen? Of ben je toe aan iets anders? Je muur decoreren hoeft niet moeilijk of super duur te zijn. Geen idee hoe jij die lege muur gaat vullen? In dit artikel lees je 10 tips om je muur te decoreren.

Lees verder »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven

Op zoek naar kunst en inspiratie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt maximaal 1 keer per maand leuke tips, nieuwe acties en inspiratie in je mailbox.