Levering

De verzendkosten voor verzending in Nederland zijn altijd gratis. Voor verzending naar België bedragen de verzendkosten €9,99. Naar België kunnen alleen afmetingen t/m 50 x 75 cm verzonden worden. Bestellingen met grotere afmetingen worden geannuleerd. Woonachtig in België en toch een grotere maat bestellen? Hiervoor worden extra verzendkosten berekent. Neem hiervoor contact met ons.

Levering van onze posters en canvas prints duurt 5 – 7 dagen. Het is ons doel om je order uiterlijk op de dag nadat jij je bestelling hebt geplaatst te verzenden. Hou er echter rekening mee dat het soms 1-2 dagen langer kan duren vanwege vertragingen bij de vervoerder of als we een ongebruikelijk groot aantal bestellingen moeten verwerken.

Voor onze fine art op papier en schilderijen bedraagt de levertijd 2 – 4 dagen. 

We maken gebruik van verschillende vervoerders, afhankelijk van de grootte van je bestelling. Doorgaans maken we gebruik van PostNL en DHL, maar als voor grote pakketten kiezen we soms voor andere vervoerders.

Na verzending ontvang je van ons altijd een mail met een track en trace code zodat je je zending gemakkelijk kunt volgen. 

We leveren alleen in Nederland en België. Woon je niet in Nederland of België dan kun je terecht bij onze overige verkooppunten

Voor artikelen die bij ons terugkomen, omdat ze niet zijn opgehaald of omdat ze geweigerd werden bij ontvangst, brengen we €35,00 in rekening. Dit dient ter dekking van de dubbele verzendkosten, alsmede de kosten voor het verzamelen en uitpakken van artikelen.

 
Scroll naar top