Kerst wanddecoratie van MDRN HOME. Onze top 5 leukste kerst decoratie.

kerst posters en canvas prints
Decoreer ook je muren met kerst! Dit zijn de leukste kerst posters en prints.

Inhoudsopgave

Nog minder dan een maand en het is weer kerst. Hoog tijd om de kerstversieringen van zolder te halen. Wanddecoratie kan ook zeker een mooi onderdeel zijn van je kerstdecoraties. Om je te helpen hebben we een top 5 gemaakt van onze favoriete kerst posters en canvas prints. Dit is de leukste kerst wanddecoratie van MDRN HOME!

Waarom kerst wanddecoratie?

Natuurlijk kennen we de standaard kerst decoratie wel. Een kerstboom met lichtjes, kerstballen en leuke ornamenten. Misschien nog eens een kerstdorpje als je daar van houdt. Of wellicht een leuk ornament wat je kunt ophangen of wat leuk op de kast staat. Voor de meeste mensen is dat het wel zo’n beetje. Kerst wanddecoratie past echter ook erg goed in dit rijtje. Het is een stukje origineler en kan een echte eye-catcher in je interieur zijn. We hebben voor elke interieurstijl wel een leuke poster of canvas print. Dit is onze top 5 met favoriete designs.

1. Colorful Trees

Scandinavische Muurdecoratie Colorful Trees Kerstposter

Toegegeven, deze kerst poster en canvas print is voor diegene met durf. Het is een gewaagd design met diverse kleuren, maar het zal zeker een eye-catcher zijn in je interieur. Op de achtergrond is er subtiel een lichte structuur aangebracht en de boompjes hebben een watercolor effect.

2. Industrial Christmas

Industriele kerst poster in zwart

Hou jij meer van een industrieel interieur? Dan is Industrial Christmas een leuke kerst print. De print heeft een vintage look en feel dankzij de grungy textuur. Het leuke van deze poster is dat hij zowel in zwart als goud verkrijgbaar is.

3. Ho Ho Ho

Ho Ho Ho Kerst poster - Scandinavische muurdecoratie

We blijven even in de industriële stijl met Ho Ho Ho. Deze kerst poster en print heeft een vintage lettertype met een kerstbomen patroon. Natuurlijk heeft ook dit design een bijzondere textuur waardoor hij helemaal past in een industrieel interieur.

4. Marble Christmas Tree

Marble Christmas Tree - Scandinavische kerst poster en print

Meer van de minimalistische stijl? Dan is Marble Christmas Tree de perfecte kerstwanddecoratie voor jou! Marble Christmas Tree is een namelijk een minimalistische kerst poster en print in Scandinavische stijl. Een stijlvolle toevoeging aan je kerstdecoraties!

5. Kerstboom Brush Strokes

Kerstboom Brush strokes poster en print

Deze uit verfstrepen bestaande kerstboom is voor iedereen die houdt van moderne wanddecoratie, maar toch houdt van een traditioneel tintje. Het traditionele tintje komt bij deze print in de vorm van de kleur. Wat is van oudsher een echte kerst kleur? Rood natuurlijk! De brush strokes van deze kerstboom zijn om en om donker- en lichtrood gekleurd met bovenaan de boom een touch of gold.

Welke stijl je ook hebt in je interieur, een kerst poster of print past altijd. Onze kerst wanddecoratie is namelijk een mooie toevoeging aan het interieur én een echte eye-catcher in je huis. We hebben voor elke stijl wel leuke kerst wanddecoratie. En om het nog een beetje leuker te maken, hebben we t/m 2 december een Black Friday sale waarbij je 10% korting krijgt wanneer je 1 poster of canvas print koopt. Daarnaast hebben we ook een leuke stapelkorting, want als je 2 posters en/of prints koopt krijg je maar liefst 20% korting.

Naast onze eigen webshop hebben we ook een aantal andere verkoopkanalen. Kijk ook eens op Werk aan de Muur of Etsy.

Kerst Wanddecoratie Pinterest afbeelding

Lees verder op onze blog

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top

Op zoek naar kunst en inspiratie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt maximaal 1 keer per maand leuke tips, nieuwe acties en inspiratie in je mailbox.