Printable wanddecoratie: alles over deze nieuwe toevoeging aan ons assortiment

Printable wanddecoratie: alles over deze nieuwe toevoeging aan ons assortiment
Inmiddels bieden we geen printable wanddecoratie meer aan. Wil je toch een printable? Neem dan contact met ons op.

Inhoudsopgave

Sinds deze week hebben we iets nieuws: printable wanddecoratie! Misschien heb je al eens hiervan gehoord of misschien is het hele “printable” concept nog onbekend voor je. We leggen je uit wat printable wanddecoratie is, waarom we dit hebben toegevoegd aan ons assortiment en hoe het werkt.

Wat is printable wanddecoratie?

De naam zegt het al, printable wanddecoratie is wanddecoratie die je kunt printen. Het is dus nog geen fysiek product, zoals een poster of canvas print. Je ontvangt vele afmetingen van een printable voor een vaste prijs. Dit aantal ligt ongeveer tussen de 8 en de 15 afmetingen. Daarnaast ontvang je een help pdf waar in we wat handig informatie voor je hebben over je aankoop. 

Printables Betaalbare Wanddecoratie
Abstract Stripes en Abstract Shapes zijn al beschikbaar als printable

Waarom printable wanddecoratie?

Zoals we altijd zeggen: het is onze missie om voor elk budget leuke en moderne wanddecoratie te hebben. Onze printable wanddecoratie is het goedkoopste product in ons assortiment. Doordat we geen drukkosten hebben, kunnen we deze digitale bestanden een stuk goedkoper aanbieden. 

Wat ook super handig is, is dat je deze bestanden zo vaak mag afdrukken als je wil. Ook kun je ze laten printen op elk denkbaar materiaal, zoals hout, canvas, metaal, plexiglas, poster papier, enzovoort. De sky is the limit! 

Met onze printables heb je snel en voordelig toffe wanddecoratie aan je muur hangen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Na het afrekenen ontvang je een link waarmee je de bestanden kunt downloaden. Dit is een .zip bestand dat je moet uitpakken. Heb je een iMac of Macbook? Die pakt het al automatisch voor je uit. Voor Windows klik je op het zip bestand met je rechtermuisknop en selecteer je Allesuitpakken. Volg vervolgens de instructies.

Nu kun je 1 of meerdere bestanden afdrukken. A4 is natuurlijk ook goed thuis te printen, maar voor het beste resultaat ga je naar bijvoorbeeld Kruidvat, Hema, Herinnering op Linnen, Albelli, enzovoort. 

Lukt er iets niet of loop je tegen problemen aan? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer je een andere afmeting nodig hebt, kun je contact met ons opnemen. Wij zorgen er voor dat je de juiste afmetingen toegestuurd krijgt. Natuurlijk is deze service helemaal gratis!

Copyright

Tsja, dan moeten we nog even streng zijn. Op al ons werk rust copyright. Het is dan ook niet toegestaan om de bestanden door te verkopen of te delen met derden. De bestanden zijn strikt voor persoonlijk gebruik. 

Er zijn nu nog maar een beperkt aantal printables beschikbaar in onze webshop, maar we voegen elke dag nieuwe printables toe. Zie jij in onze webshop een leuke poster of canvas print en is die nog niet beschikbaar als printable wanddecoratie? Laat het ons weten door een berichtje achter te laten. Wie weet voegen we jouw favoriet snel toe!

Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwste producten? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Je krijgt ook nog eens een code voor 15% korting op ons hele assortiment.

[yikes-mailchimp form=”1″]

Inmiddels bieden we geen printable wanddecoratie meer aan. Wil je toch een printable? Neem dan contact met ons op.

Lees verder op onze blog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top

Op zoek naar kunst en inspiratie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt maximaal 1 keer per maand leuke tips, nieuwe acties en inspiratie in je mailbox.